2014. június 21., szombat

Maxiderma Kézápoló balzsam - 56g - Jelenlegi ára: 1 809 Ft


A Maxiderma kézkrém hidratáló formulájával tökéletesen alkalmas a kézápolásra, akár a nagyon száraz, durva felületű kezek hidratálására és puhítására. Az összetevők között található a természetesen hidratáló hatású olivaolaj valamint 10%-ban urea. Az UREA, természetes hidratáló szer. A bőr természetes folyamatait utánozza azáltal, hogy csökkenti a bőr vízveszteségét, felgyorsítja a bőr sejtjeinek újjáépülését, segítve a bőr regenerálódását, az elhalt szaruréteg hámlasztását gyorsítja. Ezek következtében helyre áll a bőr vízmegkötő képessége és a száraz kezek ismét puhák és hidratáltak lesznek.
A Maxiderma kézápoló balzsam:
10%-os urea alapú, tápláló formula
klinikailag bizonyítottan hatékony
száraz és érzékeny bőrre javasolt
parabén-mentes
Használati utasítás:
Alkalmazzuk naponta kétszer vagy háromszor. A bőr állapotának helyreállítása után használjuk továbbra is a Maxidermát a bőr nedvességtartalmának és puhaságának megőrzése érdekében. Kizárólag felnőttek és 12 éven felüli gyermekek számára javasolt. Sérült bőrfelületen ne alkalmazzuk! Helyi irritáció vagy bőrkiütés megjelenése esetén hagyjuk abba a kezelést. 10% ureát tartalmaz, amely a bőr természetes hidratáló anyaga. Szembe ne kerüljön! Kizárólag külső alkalmazásra. Gyermekektől távol tartandó! 10-30°C között tartandó. Hipoallergén és alkoholmentes illatanyagot tartalmaz.
Termékösszetevők:
Aqua, Paraffinum Liquidum, Urea, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Stearic Acid, Triethanolamine, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Phenoxyethanol, Parfum, Carica Papaya (Papaya) Fruit Juice, Ethylhexylglycerin


Jelenlegi ára: 1 809 Ft

Az aukció vége: 2099-01-01 00:00
. Maxiderma Kézápoló balzsam - 56g - Jelenlegi ára: 1 809 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése