2014. július 19., szombat

Győzike mint jelenség - Jelenlegi ára: 900 Ft


Dedikált!
 
A Ringier Kiadó új könyve az ismert rapzenészről és médiasztárról szól. A szerző szakértők, neves szakemberek segítségével boncolgatja azt a kérdést, hogyan vált a salgótarjáni zenész országosan ismertté, mik azok a motivációk, amelyek hetente két millió embert ültetnek a képernyők elé.
A könyvben megszólal Gáspár Győző titokzatos barátja, a családtagok, szülők, a Romantic együttes Katinkája és Zsuzsija, Sebeők János író és filozófus, valamint a rapsztár sikerének \"kovácsolói\", az RTL Klub stábja. Ráadásul a forgatás műhelytitkaira is fény derül.
\"Prófétikus harag helyett távlatos szelídséggel töltötte meg a lelkemet… Én nem azért barátkozom vele, mert az a célom, hogy filozófust faragjak belőle. \" - Sebeők János író.
\"Szász százalékig biztos voltam benne, hogy megkajálja az ország. Nekem ő sokáig ciki volt. Végül úgy döntöttem, vállalom mindazt a kockázatot, ami vele jár. \" - Orbán Tamás producer.
\"A betekintés közelebb hozza őt a nézőkhöz, és az előítélettel viselkedők elfogadják őt. \" - Zsolt Péter médiaszociológus.
\"Nála a barátság egy szövetség, ebbe pedig bibliai módon veti bele magát. \" - Nagy István, Győzi barátja.
Ha valaki a Győzike-showra azt mondja, hogy lábszagú és igénytelen, akkor valószínű ott ragadt a tévé előtt és nézte. Győzi ambivalens figura, semmiképpen nem langyos. Leköpöd vagy felemeled, de kivált belőled érzelmeket.
Az istenhívő Győzike, a depressziós Győzike, az intelligens Győzike nem jelenik meg a sajtóban, és ő nem is nagyon küzd azért, hogy előtérbe kerüljenek ezek a vonásai. Mert tudja, hogy ezek ma nem piacképesek. Ez a Győzike-jelenség sajátja.
A könyv bolti ára 1900 Ft



Jelenlegi ára: 900 Ft

Az aukció vége: 2014-08-09 15:30
. Győzike mint jelenség - Jelenlegi ára: 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése