2014. augusztus 22., péntek

BlossomFarm interaktív forgó zenei centrum, asztal - Jelenlegi ára: 15 999 Ft

Kérlek licitáláskor vedd figyelembe, hogy a játék külföldi játékáruházból érkezett, ált. csomagolás sérült, visszáru, vagy csak megmaradt! Kipróbáltuk! A játék működéséhez szükséges elemek nem képezik az aukció tárgyát! A játékok általában hibátlanok, ha mégsem, azt minden esetben jelzem!
Az aukció tárgya egy csúcs szuper, ELC BlossomFarm interaktív zenei tevékenység centrum, asztal!!!   Rendkívül színes!!! Hat hónapos kortól ajánlott!!   Rengeteg mókát tartogat a gyermek számára! Sok játék lehetőség. Az ülés 360 fokban elforgatható, így teljes hozzáférést biztosít a játékokhoz. Jellemzői: zongora fénnyel, 5 dallammal, 4 állathanggal. Ez a billentyűzet levehető a játékról! Ezen kívül: képeskönyv, gyöngyök, csörgők, lenyomható gombok, csukló csörgő, babatükör is szórakoztatja a bébit! Állítható magasságú lábak. A lábak könnyedén eltávolíthatók, a játék fogantyú segítségével szállítható! A játék a lábain könnyedén csúsztatható, így a járás megtanulását is segíti!! Helytakarékos, mosógépben mosható üléspárna.  
A játék teljesen új, bontatlan csomagolásából bontottuk ki, csak a fényképezés kedvéért állítottuk össze! AJÁNDÉKNAK is tökéletes!!!!! Dobozán volt egy kis szakadás, megragasztottuk!!!
Nagyon szuper, a gyermeket sokáig leköti!! Ne hagyd ki, babád öröme mindent megér, ez a játék biztosan tetszeni fog neki!! Angol ára 25. 000, -Ft!!!
Licitet nem törlök, aukciót idő előtt nem zárok le, így erre légyszi ne is kérjél! A játékokra megtekintési, kipróbálási garanciát vállalok, így hetek, hónapok múlva reklamációt nem tudok elfogadni!


Jelenlegi ára: 15 999 Ft

Az aukció vége: 2014-09-11 22:04
. BlossomFarm interaktív forgó zenei centrum, asztal - Jelenlegi ára: 15 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése