2014. augusztus 11., hétfő

Dr. Csernus Imre: Felnőtt húsleves - Jelenlegi ára: 2 799 Ft


Felnőtt húsleves - Élet- és ételérzések
Csakugyan olyan nehéz jól, boldogan élni? Minden a körülményektől függ, vagy épp ellenkezőleg, a választás leginkább rajtunk múlik? Csernus Imre szerint az utóbbiban rejlik az igazság.
Kétségtelen, hogy óriási a mosoly, a derűlátás befolyásoló szerepe. Ha eldöntjük, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, vagy legalábbis erre törekszünk, és ezentúl meg is tesszük érte, ami lehetséges.
Dr. Csernus Imre most egy vacsoraasztalhoz invitál minket, ahol barátai körében sok-sok fontos dologról esik szó. A "nagy gondolatok", mindenkit érintő problémák keverednek az étkekről, borok zamatáról tett megállapításokkal a diskurzusban. A szerző saját történetén keresztül mutatja be, ő hogyan jutott el oda, hogy őszintén, felszabadultan mosolyogva, derűvel tekintsen a világra. A "Felnőtt húsleves" igazán személyes hangvételű könyv, melyből sokat tanulhatunk, s remélhetőleg mindazok, akik elgondolkodnak az olvasottakon, közelebb kerülnek ahhoz, hogy ők maguk is egy kiegyensúlyozott, vidám állapotot érjenek el.
Oldalak száma: 267db
Új könyv!



Jelenlegi ára: 2 799 Ft

Az aukció vége: 2014-09-01 08:25
. Dr. Csernus Imre: Felnőtt húsleves - Jelenlegi ára: 2 799 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése