2014. december 24., szerda

Lego ömlesztve több, mint 10 kg - Jelenlegi ára: 69 000 Ft

Lego ömlesztve + alaplapok, kiegészítők - több mint 10 kg
Lego ömlesztve eladó.
Folyamatosan kaptuk, vásároltuk a fiamnak, így egész nagy mennyiség jött össze belőle. Nagyon sok üzletből lett vásárolva, de ha hozzájutottunk régiségpiacon, egyéb helyeken legohoz, készlethez azt is megvettük, átmostuk, bekerült a többi közé. Hozzákezdtünk, hogy készletenként összeszedjük, de sajnos ekkora mennyiségnél időhiány miatt lehetetlennek érezzük, ezért ömlesztve szeretnénk eladni. Amennyi dobozt megtaláltunk azt is szívesen hozzáadjuk, persze nagyon sok doboz, tartó időközben kidobásra került, illetve lehet, hogy van olyan dobozunk is, amelynek nincsenek meg az elemei.
Nem hiánytalan készletek, hanem ömlesztett legók! Több, mint 10 év alatt biztosan tűntek el belőle darabok, ezért senkinek nem szeretnénk csalódást okozni. Az biztos, hogy szuper dolgokat lehet belőle építeni akár a gyermeknek is, de sokszor nálunk is az egész család közreműködött a remekművek elkészítésében.
A játékok egy nagy nejlonban lettek elrakva, de egész biztos, hogy tisztítást igényelnek, én ezt már nem tudom megoldani.
Összességében jó állapotúak, de azért előfordulhat benne karcos, használtabb darab is, mivel ahogy írtam vannak régi darabok is közte.
A csomag tartalmaz legot, illetve nem túl sok, pár darab bionicle-t, illetve olyan elemeket, amelyek összeépíthetők a legóval (nem jellemző).
Próbáltam megmérni, ami biztos, hogy 10 kg-on felül van + dobozok, pár darab leírás is van.
Ha kérdés merül fel, kérlek vásárlás előtt beszéljük meg!



Jelenlegi ára: 69 000 Ft

Az aukció vége: 2015-01-13 15:44
. Lego ömlesztve több, mint 10 kg - Jelenlegi ára: 69 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése