2015. április 3., péntek

vezeték nélküli páramérő, külső-belső hőmérő - Jelenlegi ára: 14 990 Ft


A túl párás helyiség levegő ártalmas az egészségre és elősegíti a foltok és a veszélyes penészgombák kialakulását a falon. Viszont a túl száraz helyiség levegő is befolyásolhatja közérzetünket és egészségünket. A bőr, nyálkahártya és a légzőszervek terhelődnek, és a háziállatok, növények és bútorok is megsínylik.
A hőmérséklet és légnedvesség vizsgálatával és az aktív szellőztetéssel kellemes és egészséges klímát lehet elérni a lakótérben. Ha a helyiség levegője túl párás, akkor először úgy tűnik, hogy télen nincs értelme szellőztetni, ha kint hideg van, és csapadék. Viszont a hideg levegő csak nagyon kevés vagy egyátalán semennyi nedvességet nem képes felvenni. Ha ez a levegő a lakásba kerül, felmelegszik. És ezután képes felvenni a levegő a párát. A hőmérséklet és relatív páratartalom ezen összefüggését veszi figyelembe a készülék és tesz ajánlatot a szellőztetésre.
Jellemzők
Komfortzóna kijelzés beltérre (DRY=száraz, COMFORT=komfortos vagy WET=párás) Szimbólumos kijelzés a helyiség klíma módosulásához ablak nyitásakor/zárásakor (MORE WET=párásabb, NO CHANGE=nincs változás, MORE DRY=szárazabb) Szimbólum (nyitott/zárt ablak) a javasolt ablak helyzethez °C/°F kijelzés Hőmérséklet- és légnedvesség min/max. értékének tárolása Az összes min/max. érték visszaállítható Elemállapot kijelzés Falra szerelhető vagy asztalra helyezhető Kültéri hőmérséklet és -légnedvesség kijelzése az LCD kijelzőn.
Műszaki adatok
Méret (szenzor)::
103 x 36 x 16 mm
Méret (bázisállomás)::
157 x 95 x 20 mm
Külső páratartalom mérési tartomány::
1 ... 99 %
Hatótáv (max. )::
100 méter
Mérési tartomány (légnedvesség)::
20 ... 95 %
Mérési tartomány (külső hőmérséklet)::
3-9. 9 ... +59. 9 °C
Mérési tartomány (belső hőmérséklet)::
-9. 9 ... +59. 9 °C
Mérési ráta::
4, 16, 64 mp
Felbontás::
0, 1 °C, 1 %
Rádiójel frekvencia::
868 MHz
Átviteli mód::
Rádiójel vezérlésű
Érzékelők száma (max. )::
1
-A437C-



Jelenlegi ára: 14 990 Ft

Az aukció vége: 2015-04-23 09:24
. vezeték nélküli páramérő, külső-belső hőmérő - Jelenlegi ára: 14 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése