2014. május 9., péntek

Apple iPhone 4/4S hátlap - Case-Mate Barely The... - Jelenlegi ára: 4 699 Ft


APPLE iPhone 4APPLE IPhone 4S
 
 
ÚJ! MÁR LEHETŐSÉG VAN A MEGRENDELT TERMÉKEK SZEMÉLYES ÁTVÉTELÉRE IS!
- Gyors kommunikáció a hét minden napján, kérdezzen bátran, válaszolunk! - Rugalmas, kedvező szállítási feltételek- Valódi információk, minőségi termékek garanciával és számlával- Nyomon követhető rendelés, folyamatos tájékoztatás, minőségi szolgáltatásA készlet állapotáról licit előtt kérjük érdeklődjön vagy ha kérdése van a termékkel kapcsolatban nyugodtan tegye fel! A Mobil Ász örömmel áll rendelkezésére.
Áru elcserélésre nincs lehetőség, minden termékünk számlával és garanciával kerül forgalomba igényes, biztonságos csomagolásban. Kérem rendeléskor pontosan adja meg a szállítási címet és a számlázási adatokat, a gördülékeny ügyintézés érdekében! Kérjük az átutalás közlemény rovatában tüntesse fel az Ön vaterás felhasználó nevét (amennyiben van), hogy követhető legyen az ügyintézés! A szállítási határidő raktárkészleten elérhető termék esetében: A megrendelés értékének bankszámlánkra történő megérkezésétől számított 5 munkanap ( hétvége nem számít bele), de gyakorlatban ha minden rendben van, akár 3 napon belül szállítható a termék. A szállítási határidő egyedi rendelésre érkező termék esetében: Az ilyen termékek esetében a várható szállítási határidő mindig egyedi egyeztetést igényel, ezért kérjük, hogy rendelés előtt mindig érdeklődjön a készlet állapotáról! Köszönjük. Cégünk folyamatosan forgalmaz mobiltelefonokat, navigációkat és tartozékokat, ha bármilyen olyan termékre van igénye ami nem szerepel jelenlegi aukcióinkban, kérdezzen bennünket bizalommal, ha beszerezhető, akkor elérhetővé tesszük Önnek a piactéren.
 
Védje meg telefonját a kopástól, és a karcoktól egy egyszerű mégis nagyon praktikus megoldással. Erre szolgál ez a műanyag telefonvédő tok, ami lényegében egy műanyag burkolat kifejezetten készülék típusra gyártva, így biztosan tökéletesen passzolni fog készülékére. A tok felhelyezése nagyon egyszerű! A telefonja kezelhetőségére nincs hatással, minden gombot ugyan úgy használhat, mint előtte!


Jelenlegi ára: 4 699 Ft

Az aukció vége: 2099-01-01 00:00
. Apple iPhone 4/4S hátlap - Case-Mate Barely The... - Jelenlegi ára: 4 699 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése