2014. június 26., csütörtök

Eredeti Nike klasszikus brazil mez - Jelenlegi ára: 1 Ft


Használt, jó állapotú Nike brazil mez póló. Igényes minőségű, hibátlan, hiánytalan. Hátán 10-es számú Ronaldinho névvel, ami kicsit már megkopott. Gyerek méret!
Eredeti, nem összekeverendő a kínából rendelt, hosszas várakozás után kapott hamisítvánnyal (vagy megérkezik-vagy nem), melynek anyagának, fazonjának köze sincs az eredetihez.
Mérete: gyerek méretezésű XL 13-15 évesre, 158-170 magasságra (Mellszélesség: 46cm Hossz elől: 54cm Hossz hátul: 68cm Váll+ujj nyaktól 37cm. A hossz méretek a nyak rész alsó pontjától lettek mérve elől és hátul is, zippzáras daraboknál teljesen felhúzott zippzárral)  
Tökéletes, a képeknek megfelelő állapot, kítűnő minőség, kedvező ár. Személyes átvétel Budapest belváros és Gödöllő környékén lehetséges.     Ha tetszik, akkor kérlek tekintsd meg további hirdetéseimet is!  
A megadott, cm-ben levett méretek 100% pontosak, saját kezűleg mérve, ezért kérlek csak akkor licitálj, ha a mérethelyességről meggyőződtél, mivel sem időm, sem lehetőségem nincsen csere-berével foglalkozni, vagy a ruhákat próbára szállítgatni. Vásárlás esetén a személyes átvétel lehetősége nem azonos a ruhapróbával, légyszíves tiszteljük meg egymást,  hogy feleslegesen nem raboljuk egymás idejét! Ha további méret szükséges, akkor vedd fel velem a kapcsolatot, bármit szívesen lemérek. Kérlek továbbá, hogy a megvásárolt termékért 1-2 napon belül jelentkezz, akkor is, ha nem tudod azonnal átvenni, hogy előre tudjunk időpontot egyeztetni. További kellemes böngészést és licitálást kívánok!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2014-07-14 21:00
. Eredeti Nike klasszikus brazil mez - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése