2014. június 29., vasárnap

Kréta 06.25, 07.02 Hot+Rep+Fp vagy All Inn 124.900 - Jelenlegi ára: 124 900 Ft

Utazási iroda lévén, leütés előtt okvetlenül érdeklődjön a szabad helyekről!
Az ajánlat nem kupon és nem voucher! Utazási iroda által szervezett csoportos út!
Görögország - Kréta
Hotel Averinos 2*+ Félpanziós ellátás
Időpontok: 2014. 06. 25-07. 02., 07. 02-07. 09.
vagy 09. 10-17., 09. 17-24.
8nap / 7 éjszaka
Utazás: repülővel (Travel service charter járat, indulás: 18: 10 h)
Találkozó: az indulás napján Ferihegy 2/B terminál
Kötelező útlemondási biztosítás: a részvételi díj 2 %-a.
BBP külön köthető (betegség, baleset, poggyász) biztosítás: 450. -Ft/fő/nap
Foglalási díj: 1. 000. -Ft/fő
Kréta - Hersonissos
Görögország legnagyobb szigete Európa és Afrika között. Hossza 257 km, szélessége átlagosan 20-25 Km. Kréta lakossága: fél millió körüli, legmagasabb csúcsa a Psziloritisz (Magas hegy) 2456 m.
Kréta a szülőhazája az első európai civilizációnak, a minoszi kultúrának. E sziget szépségét nem lehet máshoz hasonlítani. A végtelen tenger látványa, a szinte mindenütt aranyhomokos partok, a magas gyönyörű hegyek és az eldugott igazi görög falvak. Nos, ezek és még sok minden más ami kiemeli Kréta szigetének szépségét.
HERSONISSOS (reptértől 25 km)
Kréta legnagyobb üdülővárosa egy régi kikötő körül épült ki a part mentén hegyek által övezve. A 3 km-es tagolt tengerpartján 5 strandszakasz váltakozik és ezzel párhuzamosan futnak a nyüzsgő parti sétány éttermei, bárjai (mind fenséges kilátással) és szórakozóhelyei. Az üdülőváros felett a hegyoldalban (gyalogjárásra)gyönyörűen felújított régi falvakban tölthetik idejüket a nyaralók. Szép fekvése valamint a szolgáltatások bősége miatt bátran kijelenthető: Hersonissosban senki nem tud unatkozni.
Hotel Averinos 2*
Fekvés: kiváló központi fekvéssel rendelkező, jó állapotban tartott hotel. A parti sétány/strandok és az élénk főutca kb. azonos (60-100 m) távolságra.
Strand
Hersonissos központi homokos strandjai 100-300 m között
Elhelyezés
korrekten bútorozott légkondis (extra díj) szobák, hűtővel; kis erkély; fürdő/WC. A különágyas szobák konyhasarokkal felszereltek.
Ellátás
büfé jellegű félpanzió a barátságos étteremben
Pihenés/sport
úszómedence (kb 10 x 4 m) nagyméretű napozóval
Családok részére
2 Felnőtt + 1 GYerek részére nagyobb méretű szeparált háromágyas szoba foglalható!
kedves kis recepció; stílusos pool bár
Egyéb költségek:
Repülőtéri illeték 24. 900 Ft/fő, kerozin pótdíj : 7. 000 Ft / fő, transzfer 7. 000 Ft/fő, útlemondási biztosítás 2%, foglalási díj 1. 000 Ft/fő. Köthető baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás 550 Ft/fő/nap.
- légkondicionálás : 50 EUR / hét
- széf : 10 EUR / hét
Fakultatív kirándulások tervezett árai:
HERAKLION ÉS A KNOSSOS-PALOTA            (egész napos)                    45 EUR
Egész napos kirándulás kulturális programmal, szabadidővel
A program első részében Minosz király birodalmának csodálatos építményét, a Knossos-i palota impozáns romjait, és a hozzá tartozó labirintust tekinthetik meg az ásatási területen, melyet Kréta legismertebb látnivalójaként tartanak számon. Ezt követően Kréta fővárosával, Heraklionnal ismerkednek meg egy rövid séta keretében. A város sok látnivalót rejt magában, ilyen pl. a kikötő az 500 éves velencei erőddel. A szabadidő alatt mindenki maga választhat, hogy mit szeretne jobban megismerni: a várost körülvevő hatalmas várfalat, a templomokat, a piacot, vagy megebédelne egy hangulatos étteremben.
 SANTORINI (egész napos)                                                                               125 EUR
Ez a kis sziget a görög Kikládok gyöngyszeme, melyet az ókorban Kallistinek, azaz szépségesnek neveztek. Fekete homok, hófehér és indigókék színű házak, szürke megkövült láva, ezek a szemet gyönyörködtető színek várják ideérkező vendégeinket ezen a varázslatos helyen. A világon egyedülálló látvány ez a ma is működő vulkánra épült új világ. Programunk keretében erre a szigetre látogathatnak el vendégeink.
A körülbelül másfél órás hajóutat követően autóbusszal látogatunk el a sziget legfestőibb településére, Ijaba. Megérkezés után szabadidő keretén belül csodálhatják a falu háború után felújított, illetve a sziklákba vájt épületeit, szűk utcácskáit, és élvezhetik a lenyűgöző kilátást. Ezt követően a fővárosba, Firába látogatunk, ahol lehetőség nyílik a város megismerésére, vásárlásra, vagy egy ital elfogyasztására, miközben madártávlatból csodálják a lélekzetelállító panorámát. Délután indulunk vissza a kikötőbe. Az ár tartalmazza a busztranszfereket, a hajójegyet, a szigeten való közlekedés és kirándulás költségeit.
 AGIOS NIKOLAOS – SPINALONGA BBQ-VAL                                                         55 EUR
Egész napos program busszal és hajóval, fürdőzéssel, ebéddel és szabadidővel
A kora reggeli indulás után rövid pihenőre kerül sor a „ Szent György” kápolnánál és kolostornál Selinarinál. Az úti cél Agios Nikolaos, mely nevét Szent Miklósról, a halászok védőszentjéről kapta. A kis kikötőben hajóra szállnak és áthajóznak vendégeink Spinalonga szellemszigetére, ahol több mint 700 leprás beteg élt az 1900-as években. A szigeten lévő velencei erődből lélegzetelállítóan szép panoráma tárul szemünk elé, ezért érdemes ide ellátogatni. A csoport továbbhajózik Kolokhita lakatlan szigetére, ahol egy csendes kis öbölben való lehorgonyzás után fürdőzéssel és napozással tölthetnek egy kis időt. Míg az utasok élvezik a kellemes hűsítő tenger adta örömöket, a hajó legénysége faszénparázson ebédet készít, amit majd a hajón lehet elfogyasztani. Délután visszahajóznak utasaink Agios Nikolaosba, ahol még egy rövid szabad programon való részvétel után hazafelé indulnak.
 KRÉTAI FOLKLÓREST                                                                                          48 EUR
Vacsora, műsor, korlátlan borfogyasztás
Ezen az estén egy kellemes, vidám hangulatú folklórprogram várja Önöket vacsorával, borral, élőzenével, görög és jellegzetes krétai táncokkal. Anopolis a hegyi falu, ahol egy tágas tavernában rendezik meg az estét. Ide egy szerpentines úton jutnak fel utasaink, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a sziget északi partjára. A falu főterén rakival (helyi törkölypálinka) kínálják meg a vendégeket. A program kezdéséig lehetőség van egy rövid sétára ebben a még eredeti stílusát megőrző falucskában. A tavernába lépve fotográfiát készítenek a vendégekről krétai népviseletbe öltözött táncosokkal karonöltve. Az esti műsor folyamán megismerkedhetnek több krétai hangszerrel, mint a líra és a buzuki. Az est fő műsorszáma a „ Zorba – szóló”. A műsor alatt jellegzetes, ízletes krétai ételeket lehet megkóstolni a svédasztalról. A vállalkozó kedvű utasok pedig, néhány alaplépést is elsajátíthatnak a népviseletbe öltözött táncosoktól.
 A fakultatív programok magyarul csak megfelelő létszám esetén indulnak. Részletekről a telepített idegenvezető a helyszínen ad tájékoztatást.
Részvételi díj:  
Minden költséggel és irodánk által nyújtott kedvezménnyel:
124. 900. - Ft/fő
vagy All Inn felár: +19. 500. - Ft/fő
Gyermek ár (2-12 éves kor között)     85. 900. - Ft/fő
Tekintse meg további ajánlatainkat is, vagy bármilyen más uticél vagy időpont esetén érdeklődjön!!!


Jelenlegi ára: 124 900 Ft

Az aukció vége: 2014-07-20 10:46
. Kréta 06.25, 07.02 Hot+Rep+Fp vagy All Inn 124.900 - Jelenlegi ára: 124 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése